9 Ekim 2012 Salı

Taken 2 2012

Hastası olduğum Taken filminin ikincisi nihayet gösterime girdi!! Tabiki cuma günü hemen gidildi! Benim bu filme karakterlere bildiğiniz üzere özellikle Liam Neeson'a büyük zaafım var. Yanii bu filmi de çok beğendim!!

Liam Neeson haliyle yaşlandığından biraz formdan düşmüş gibi geldi bana ilk filme göre. Dövüş sahnelerinde öyle hissettim. Ayrıca her zaman seri filmlerin ilki daha güzeldir, bu fikrim değişmedi tabiki. Birincisi daha muhteşem daha planlı v.s... Ama bu ikinci filmi de eminim defalarca izleyeceğim :) Filmden çok bahsetmek istemiyorum herkes gidip izlemeli bence!!
Söylemeden geçemeyeceğim 2 filmde de kalıplaşmış ve benim çok hoşuma giden replik: Kim! Listen to me carefully! :)))

Filmin tabiiki İstanbul'da çekilmesi çok hoşuma gitmişti, İstanbul'un büyük bir tanıtımı olacağını düşündüm fakat pek öyle olmamış... Çok sinir olduğum bir kaç şey varkii.... İlk olarak filmde otel dışında sokakta görünen kadınlar hep kara çarşaflı!! Yani evet Eminönü çevresinde belki daha çok var ama sokaktaki herkes değil en azından!!! Bu filmin bizim artık geliştiğimizi göstereceğini düşünürken pek öyle olmadı maalesef!! İkinci olarak kullanılan polis arabaları artık kullanımda bile olmayan bir marka, unutmuşum bile ben o arabaları markasını hatırlayamıyorum... Keşke böyle şeyler olmasaydı da daha çok gurur duyarak izleseydim filmi :(

Merak ediyorum Skyfall İstanbul'umuzu nasıl yansıtacak! Endişeyle bekliyorum doğrusu!!

IMDB