14 Kasım 2012 Çarşamba

666 Park Avenue - TV Series 2012


Dün ilk bölümünü izlediğim ve çok etkilendiğim bir dizi 666 Park Avenue!! One Tree Hill’den hatırladığımız Robert Buckley sayesinde haberdar olmuştum bu diziden, tabii ki başlamadan önce biraz bölüm birikmesini bekledim ;)… Dizi de ayrıca tanıdık bir sima daha var: Lost’taki adıyla nam ı diğer John Locke yani Terry O’Quinn. Genelde bu adamın oynadığı dizilerde hep bir gizem söz konusu oluyor… Hawaii Five-O ya katıldığında da gene bir gizemler kralı durumu vardı. Ama oyunculuğunu çok beğenirim ve çok başarılı bulurum…

Dizi son derece ilginç, isminden de anlaşılacağı gibi şeytani bir durum söz konsu. Biraz Supernatural’deki şeytanla anlaşma olayına benzer bir konu var gibi ortada. Henüz 1. Bölümü izlediğim için çok detaylı çözebilmiş değilim!! İzlerken bana ayrıca Şeytanın Avukatı filmini de hatırlattı… Şu anda yayınlanan onlarca polisiye filmdense değişik konusuyla bu dizi baya tutacağa benziyor.

Konudan biraz bahsedecek olursak, genç bir çift son derece görkemli ve lüks bir binaya yönetici olmak için başvuruda bulunuyorlar. Binanın sahibi bizim John Locke ve eşi. Genç çift yönetim işini alıyor ve binaya taşınıyorlar genç kadın (Rachael Taylor) tarihe meraklı bir mimar ve garip bazı şeyler hissetmeye ve fark etmeye başlıyor… Filmin başında ve arada da bazı anlaşması dolmuş ölümlere rastlıyoruz… Dediğim gibi oldukça ilginç bir dizi!!

Şiddetle tavsiye ederim…

IMDB




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder