25 Mayıs 2012 Cuma

Bu Hafta Vizyona Girenler 25.05.2012

Men In Black III 2012 (Siyah Giyen Adamlar)

"Ajan J, Ajan K yı bulmak için zamanda geriye gittiği, uzun bir yolculuğa çıkacaktır. Zira dünyanın sonunu getirebilecek bir seri olayın fişeği ateşlenmiştir. Ajan J, zamana karşı şimdi her zamankinden daha hızlı hareket etmelidir..."


Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu
Yönetmen: Barry Sonnenfeld
Oyuncular: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin
Yapım: ABD / 2012
Süre: 105 dk.
Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 2012

IMDB          SEANSLAR


Top Cat 2011 (Sevimli Kedi İş Başında)

"Top Cat ve çetesi karşılarında dişli yeni bir polis memurunu bulurlar. Zira polis merkezi, memur Dibble nin çeteyle adamakıllı savaşamadığına kanaat getirmiş ve yanına dişli bir polis daha atamıştır. Strickland adındaki yeni polis şefi Dibble ile çeteye kök söktürmekte kararlıdır. Fakat Top Cat ve çetesi evlerini korumak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır."


Tür: Animasyon
Oyuncular: Raul Anaya
Yapım: Arjantin, Meksika / 2011
Süre: 90 dk.
Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 2012


IMDB         SEANSLAR


In The Land of Blood and Honey 2011 (Kan ve Aşk)

"1990 lı yılların başında Balkanlarda Bosna Savaşı sürerken, Sırbistan için savaşan asker Danijel, esir kampında tutulan ve savaştan da önce tanıdığı Bosnalı Ajla ile yeniden karşılaşır. Farklı etnik kökenlerden gelen ve aslında düşman olması gereken bu iki insan, geçmişten gelen duyguları ile içinde yaşadıkları zorunlu savaş koşulları arasında kalırlar. Bir zamanlar birbirleri için çok değerli olan bu iki insanın hislerini, savaşın zalimliği köreltmiştir..."


Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Angelina Jolie
Oyuncular: Zana Marjanovic, Goran Kostic, Vanessa Glodjo
Yapım: ABD / 2011
Süre: 127 dk.
Vizyon Tarihi: 24 Şubat 2012

IMDB           SEANSLAR


Dirty Girl 2010 (Edepsiz Kız)

"Danielle nin aykırı tavırları özel eğitime mahkum edilmesine neden olur. Bu zoraki eğitimde utangaç, gay eğilimli ve hiçbir arkadaşı olmayan Clarke ile tanışır. Clarke, azılı bir eşcinsel düşmanı olan babası tarafından askeri okula gönderileceği için kaçma isteği ile kıvranmaktadır. Böylece, ceplerinde beş kuruş olmaksızın küçük kasabadan kaçarak Kaliforniya ya doğru yola koyulurlar."


Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Abe Sylvia
Oyuncular: William H. Macy, Milla Jovovich, Mary Steenburgen
Yapım: ABD / 2010
Süre: 90 dk.
Vizyon tarihi: 25 Mayıs 2012

IMDB          SEANSLAR


Moonrise Kingdom 2012 

"1960 ların Yeni İngiltere sinde küçük bir kasabadan kaçan, aşık genç bir çiftin yanı sıra geride bıraktıkları kişilerin nasıl olduysa, onların kaybolduğuna ve kurtarılmaları gerektiğine inanması etrafında dönüyor. 50 sene öncesinde geçen film bir kasabada birbirine aşık iki gencin kaçması sonrasında başta kasabanın şerifi olmak üzere tüm kasaba sakinleri gençlerin kaybolduğunu düşünüp onları aramaya başlaması anlatılıyor"


Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Wes Anderson
Oyuncular: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray
Yapım: ABD / 2012
Süre: 94 dk.
Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 2012


IMDB         SEANSLAR

The Monk 2011 (Şeytanın Yüzü)
"Madrid de bir kilisenin merdivenlerine kundakta bir erkek bebek bırakılır. Bebeği sahiplenip kilisenin koruması altında yetiştiren rahipler, büyüdükçe dinine daha gönülden bağlanan bu delikanlıyı takdir ederler. Ambrosio Tanrıya, kiliseye inançta ve erdemde, kendisini yetiştirenleri geçerek, verdiği vaazlar yüzlerce insan tarafından dinlenen, büyük saygı gösterilen bir rahip olur. Fakat doğru yoldan asla sapmayacak gibi görünen bu genç rahip için şeytanın da planları vardır..."


Tür: Macera
Yönetmen: Dominik Moll
Oyuncular: Vincent Cassel, Sergi Lopez, Catherine Mouchet
Yapım: Fransa, İspanya / 2010
Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 2012
Süre: 101 dk.

IMDB          SEANSLAR


Canavarlar Sofrası 2011

"Bu herhangi bir ülke ya da şehirde, sıradan bir akşamda sıradan evli çiftlerin arasında geçebilecek bir hikaye. Her şey normal gibi görünür, evli bir çift olan J. ve M., akşam yemeğinde gene evli bir çift olan K. ve D. yi misafir edecektir. K. ve D. gelir, hediyeler verilir ve salonda sıradan bir sohbet başlar. Ama bu kadar normalliğin içinde ters giden bir şeyler olduğu bellidir. Örneğin sanata dair her türlü şey yasaklanmıştır, buna karşılık nefret dolu sözler, kibirli tavırlar, hatta polisin birisini öldürmesi normal karşılanır. Yemeğe oturulmasıyla birlikte ortamdaki gerginlik de artar. Aslında dört kişi arasında dostluktan ya da sevgiden eser yoktur. Her şeyin göstermelik gibi göründüğü bu mekanda tek önemli olan haz ve tüketim duygusudur..."


Tür: Dram
Yönetmen: Ramin Matin
Oyuncular: İbrahim Selim, Pınar Töre, Tuğrul Tülek, Gizem Erdem
Yapım: Türkiye / 2011
Süre: 85 dk.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder