11 Mayıs 2012 Cuma

Bu Hafta Vizyona Girenler 11.05.2012

Safe 2012 (Koruyucu) 



"Eski üst düzey bir ajana iki önemli görev verilir: önce kötü adamlar tarafından kaçırılan 12 yaşındaki Chan adlı Çinli bir kızı kurtaracak ardından Rus Mafyasını, New York polisimi ve diğer kötü adamları alt edecek oldukça güvenli bir kombinasyonu harekete geçirecektir."

Tür: Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Boaz Yakin
Oyuncular: Jason Statham, Chris Sarandon, James Hong
Yapım: ABD / 2012
Süre: 94 dk.
Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2012

IMDB         Seanslar     




İkizler Firarda 2012

"Sihirbazlık yaparak hayatını geçindiren Necmi nin ikiz kızları vardır. İkizler annelerini kaybettikten sonra babalarına çok bağlanmışlardır ve bir gün babalarından duydukları bir konuşmayı yanlış anlayarak annelerinin hayatta olduklarını zannetmeleriyle onu bulmaya, Bursa ya gitmeye karar verirler."

Tür: Aile, Komedi
Yönetmen: Yusuf Güven, Necmi Yıldırım
Oyuncular: Cengiz Küçükayvaz, Sinan Bengier, İlhan Daner
Yapım: Türkiye / 2012
Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2012





Anadolu Ateşi 2012

"Anadolu topraklarının binlerce senelik kültürel ve mitolojik tarihinden beslenerek kurgulanan Anadolu Ateşi dans gösterisinin beyazperdeye aktarılmış hali olan filmin çekimleri 2011 Ağustosunda Aspendos ta gerçekleştirildi. Yaklaşık 3000 halk dansı figürü profesyonel bir ekip tarafından 3D olarak çekildi."

Tür: Müzikal
Yönetmen: Mustafa Erdoğan
Oyuncular: Anadolu Ateşi Dans Kadrosu
Yapım: Türkiye / 2012
Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2012




Intouchables 2011 (Can Dostum)

"Çok zengin bir aristokrat olan Philippe bir yamaç paraşütü kazası sonrası felç geçirir ve boyundan aşağısı tamamen hissizleşir. Driss ise hapishaneden henüz yeni çıkmış bir işsizdir. Philippe 7 gün 24 saat boyunca bakımını üstlenmesi için Driss i evine yatılı yardımcı olarak alınca ikisinin de dünyası değişecektir. Normal şartlar altında hiçbir zaman yan yana gelmeyecek bu ikili iyisiyle kötüsüyle hayatın tadını beraber çıkarmaya başlarlar."

Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Eric Toledano, Olivier Nakache
Oyuncular: François Cluzet, Clothilde Mollet, Salimata Kamate
Yapım: Fransa / 2011
Süre: 112 dk.
Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2012

IMDB         Seanslar      





                                                              Can 2011


"Ayşe ve Cemal birbirlerini çok severek evlenmiş, maddi açıdan iyi-kötü geçinen mutlu bir çifttir. Fakat bir türlü çocukları olmaz. Normal yollardan çocuk sahibi olamayınca, Ayşe nin karşı çıkışlarına rağmen Cemal, yasa dışı bir şekilde çocuk sahibi olur. Ayşe, Can adını verdikleri bu bebeği hiçbir zaman tam olarak sahiplenemez. Diğer yandan bu tutum yüzünden Cemal ile de arası gitgide açılacaktır Cemal in bir sene boyunca çabalaması sonuç vermez, nihayetinde evi terk eder. Ayşe şimdi Can ile tek başına kalır. Bir yandan tam annelik yapamadığı ve başından da atamadığı Can vardır, diğer yanda tek düze giden hayatından gitgide sıkılmıştır. Bir gün karşısına yeniden birlikte olabileceği bir adam çıkınca, Ayşe kağıt üstünde hala evli göründüğü Cemal ile yüzleşmek için onun karşısına çıkar..."

Tür: Dram
Yönetmen: Raşit Çelikezer
Oyuncular: Selen Uçer, Serdar Orçin, Yusuf Berkan Demirbağ
Yapım: Türkiye / 2011
Süre: 105 dk.
Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2012




One For the Money 2012 (Aşk ve Para)

"New Jersey li Stephanie Plum kocasından yeni ayrılmış, işsiz, parasız ve arabasını borca kaptırmış bir kadındır. Kendi ayakları üzerinde durup, maddi durumunu düzeltmeye kararlı olan Stephanie kendisini işe alması için bir tahsilat şirketinde çalışan kuzenini ikna eder. Fakat daha ilk görevinde, lise yıllarında kısa süreli bir ilişki yaşadığı şimdiyse cinayet zanlısı olarak gösterilen Joe Morelli ile karşı karşıya gelir. İşin detaylarını öğrendikçe Morelli nin haksız yere suçlandığına inanmaya başlar, bu arada ailesi işlerine burnunu sokar, geçmişte küllenen duyguları yeniden harekete geçer. Stephanie Plum için bu yeni kariyerini idare etmek sandığı kadar kolay olmayacaktır..."

Tür: Aksiyon, Komedi
Yönetmen: Julie Anne Robinson
Oyuncular: Katherine Heigl, Daniel Sunjata, John Leguizamo devamı...
Yapım: ABD / 2011
Süre: 91 dk.
Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2012

IMDB          Seanslar






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder