22 Ocak 2013 Salı

The Words 2012

Son zamanlarda güzel film bulmak çok zorlaştı. Yeni çekilen filmler genellikle hep yavan, sıkıcı, güzel konu olsa bile işleyişi kötü... Bu yüzden bir süredir eski filmlere döndüm onları tekrar izliyorum çünkü yeni bir filmde sıkılıcam düşüncesi ağır basıyor artık (En son Flight faciası)!! 

Yazılarımı okuyanlar Bradley Cooper'a çok hayran olduğumu, onu Alias'ta keşfettiğimden beri yakın takipte olduğumu bilirler! İşte The Words'ten bu şekilde haberim oldu. Ülkemizde gösterime girer mi hiç bilemiyorum!! Ama mutlaka izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum. Çok lezzetli bir filmdi kesinlikle. (Ben çok heyecanlı olmayan ama genede sizi bu denli bağlayan durağan filmlere Lezzetli filmler diyorum :)) ) 

Kadro zaten süper! Filmin başında Dennis Quaid'i görünce sevindim fakat sonra Jeremy Irons'u görünce daha da sevindim, Bradley zaten her zaman olduğu gibi muhteşemdi :) (Bence Altın Kürede ödül almalıydı ama maalesef bu sefer olmadı!) Küçük bir kısımda olsa Olivia Wilde'da renk katmış. Oyunculuklara diyecek söz yok tabii bu durumda!! Hikaye sizi öyle bir bağlıyor ki bırakamıyorsunuz. Hikaye içinde hikaye etkiyi ikiye katlıyor belkide! Ayrıca filmin müziklerine de bayıldım, bu kadar uyumlu bu kadar etkileyici olabilirdi ancak!

Kesinlikle çok etkileyici ve güzel bir film, mutlaka bulup izleyin!!