4 Haziran 2012 Pazartesi

Bu Hafta Vizyona Girenler 01.06.2012

Prometheus 2012



"Prometehus ile çığır açan yeni bir mitoloji yaratan Scott, insan ırkının Dünya üzerindeki köklerini araştıran bir ekibin hikayesini anlatıyor. Bu serüvende evrenin en karanlık köşelerine sürükleniyorlar ve köklerimizi ararken buldukları, dünyanın sonunu getirebilecek bir şey oluyor. Artık bununla savaşıp, insan ırkını bu bilinmez tehlikeden kurtarmaları gerekiyor."


Tür: Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen: Ridley Scott
Oyuncular: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron
Yapım: ABD / 2012
Süre: 123 dk.
Vizyon tarihi: 1 Haziran 2012

IMDB          SEANSLAR



 Snow White and The Huntsman 2012 (Pamur Prenses ve Avcı

"Kendisini öldürtmek isteyen üvey annesi cadı kraliçeden kaçan güzeller güzeli pamuk prensesin onu öldürmek için ormanda peşine düşen avcıyla karşılaşmasını ve sonrasında yaşananları anlatıyor. Bu masalda avcı, kraliçe hem ihanet ediyor hem de Pamuk Prenses e savaş sanatının sırlarını öğretiyor..."


Tür: Fantastik
Yönetmen: Rupert Sanders
Oyuncular: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemswortn
Yapım: ABD / 2012
Vizyon Tarihi: 1 Haziran 2012


IMDB          SEANSLAR



E Happy Event 2011 (Aramızda Bebek Var)

"Aşk, bağlılık, annelik, fedakarlık üstüne iki insan arasındaki yoğun bir beraberliğin kişileri nasıl ve nereye kadar değiştirebileceğini sorgulayan bir öykü."
Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Remi Bezançon
Oyuncular: Louise Bourgoin, Josiane Balasko, Thierry Fremont
Yapım: Fransa / 2011
Süre: 110dk.
Vizyon tarihi: 1 Haziran 2012



IMDB         SEANSLAR


Bellflower 2011 (Arıza Aşık)

Woodraw ve Aiden, günlerinin büyük bölümünü ateşli silahlarla ‘oynayarak’ geçiren iki sıkı dosttur. İkisi de yakın zamanda kıyametin kopacağına inanarak hayali çeteleri ‘Mother Medusa'nın da önündeki engellerin kalkacağına inanırlar. Fakat Woodraw bir anda karizmatik sarışın Milly'ye aşık olunca bu sıra dışı maceranın da yönü değişecektir… 
2011’de Sundance, Fantasia, Sitges Film Festivalleri gibi festivalleri gezen yapım aşk, sevgi, nefret, ihanet kavramları çerçevesinde gezen fantastik bir film. Yönetmenliğini Evan Glodell’in üstlendiği film ülkemizde !f 2012’nin Hit Filmler kuşağında da gösterilmişti.



IMDB          SEANSLAR





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder