29 Mayıs 2012 Salı

The Woman in Black 2012

Veee sonunda izledim! Hakkında çok şey duydum bu filmin, çoğunlukla çok güzel olduğuydu fakat bi kısımda sıkıcı olduğundan bahsetmişti. 

Açıkçası ben hiç sıkılmadım. Hatta korkunç buldum diyebilirim. Özellikle filmin başında ki bir sahnede resmen yerimden zıpladım:). Bunun gibi birkaç sahnesi daha var. Yani korkuyu verebilmişler ama öyle çok korkunç diyemem ya da ben çok korkmadım.

Konuya gelecek olursak; gene tipik korku filmi klişesi olan büyük, ürkütücü, eski bir ev söz konusu. Bir diğer klişe gri bir hava ve bolca sis var. Ayrıca korku filmlerinde gerçekten beni etkileyen belki klişe ama aynı zamanda çok korkunç bulduğum ve bu filmde de olan şey; gözleri, kendileri hareket eden oyuncaklar, bebekler!! 
Harry Potter'ımız Daniel Radcliffe bir avukat ve daha önce bu eski evde yaşayıp ölen bir müvekkillerinin evrak işlerini yapmak üzere kasabaya geliyor. Tabiiki bu evde bir gecesini de geçirmesi gerekiyor. Evde tuhaf şeyler oluyor. Evin bulunduğu yer zaten çok ilginç, ana karaya ince bir yol ile bağlanıyor ve sular yükseldiğinde yol kayboluyor. Bu eve bağlı olarak kasabada da bir takım olaylar meydana geliyor.  Filmden çok detay vermek istemiyorum çünkü izlenmesi gerekir diye düşünüyorum. 

Yalnız bence daha önce bahsettiğim gibi korku filmlerinde sıkıntı var. Bir türlü çok iyi korku filmleri yapılamıyor, gerçi bu film biraz daha iyi olmuş ama  sonu hiç güzel değil bence. Artık filmlerde etkileyici şaşırtıcı sonlar bekliyorum hep. Bu beklentiye de izlediğim çok güzel şaşırtıcı filmler neden oldu belki ama  gidişattan çok daha önemli etkileyici bir sona sahip olması diye düşünüyorum!! 

Bence izlenmesi gereken bir film, hatta gece karanlıkta izlenirse daha da etkili olacak bir film :)!! Bu tür filmlerden hem korkan hem de seven bir arkadaşıma kesinlikle izleticem :).

IMDB http://www.imdb.com/title/tt1596365/




25 Mayıs 2012 Cuma

Bu Hafta Vizyona Girenler 25.05.2012

Men In Black III 2012 (Siyah Giyen Adamlar)

"Ajan J, Ajan K yı bulmak için zamanda geriye gittiği, uzun bir yolculuğa çıkacaktır. Zira dünyanın sonunu getirebilecek bir seri olayın fişeği ateşlenmiştir. Ajan J, zamana karşı şimdi her zamankinden daha hızlı hareket etmelidir..."


Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu
Yönetmen: Barry Sonnenfeld
Oyuncular: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin
Yapım: ABD / 2012
Süre: 105 dk.
Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 2012

IMDB          SEANSLAR


Top Cat 2011 (Sevimli Kedi İş Başında)

"Top Cat ve çetesi karşılarında dişli yeni bir polis memurunu bulurlar. Zira polis merkezi, memur Dibble nin çeteyle adamakıllı savaşamadığına kanaat getirmiş ve yanına dişli bir polis daha atamıştır. Strickland adındaki yeni polis şefi Dibble ile çeteye kök söktürmekte kararlıdır. Fakat Top Cat ve çetesi evlerini korumak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır."


Tür: Animasyon
Oyuncular: Raul Anaya
Yapım: Arjantin, Meksika / 2011
Süre: 90 dk.
Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 2012


IMDB         SEANSLAR


In The Land of Blood and Honey 2011 (Kan ve Aşk)

"1990 lı yılların başında Balkanlarda Bosna Savaşı sürerken, Sırbistan için savaşan asker Danijel, esir kampında tutulan ve savaştan da önce tanıdığı Bosnalı Ajla ile yeniden karşılaşır. Farklı etnik kökenlerden gelen ve aslında düşman olması gereken bu iki insan, geçmişten gelen duyguları ile içinde yaşadıkları zorunlu savaş koşulları arasında kalırlar. Bir zamanlar birbirleri için çok değerli olan bu iki insanın hislerini, savaşın zalimliği köreltmiştir..."


Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Angelina Jolie
Oyuncular: Zana Marjanovic, Goran Kostic, Vanessa Glodjo
Yapım: ABD / 2011
Süre: 127 dk.
Vizyon Tarihi: 24 Şubat 2012

IMDB           SEANSLAR


Dirty Girl 2010 (Edepsiz Kız)

"Danielle nin aykırı tavırları özel eğitime mahkum edilmesine neden olur. Bu zoraki eğitimde utangaç, gay eğilimli ve hiçbir arkadaşı olmayan Clarke ile tanışır. Clarke, azılı bir eşcinsel düşmanı olan babası tarafından askeri okula gönderileceği için kaçma isteği ile kıvranmaktadır. Böylece, ceplerinde beş kuruş olmaksızın küçük kasabadan kaçarak Kaliforniya ya doğru yola koyulurlar."


Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Abe Sylvia
Oyuncular: William H. Macy, Milla Jovovich, Mary Steenburgen
Yapım: ABD / 2010
Süre: 90 dk.
Vizyon tarihi: 25 Mayıs 2012

IMDB          SEANSLAR


Moonrise Kingdom 2012 

"1960 ların Yeni İngiltere sinde küçük bir kasabadan kaçan, aşık genç bir çiftin yanı sıra geride bıraktıkları kişilerin nasıl olduysa, onların kaybolduğuna ve kurtarılmaları gerektiğine inanması etrafında dönüyor. 50 sene öncesinde geçen film bir kasabada birbirine aşık iki gencin kaçması sonrasında başta kasabanın şerifi olmak üzere tüm kasaba sakinleri gençlerin kaybolduğunu düşünüp onları aramaya başlaması anlatılıyor"


Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Wes Anderson
Oyuncular: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray
Yapım: ABD / 2012
Süre: 94 dk.
Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 2012


IMDB         SEANSLAR

The Monk 2011 (Şeytanın Yüzü)
"Madrid de bir kilisenin merdivenlerine kundakta bir erkek bebek bırakılır. Bebeği sahiplenip kilisenin koruması altında yetiştiren rahipler, büyüdükçe dinine daha gönülden bağlanan bu delikanlıyı takdir ederler. Ambrosio Tanrıya, kiliseye inançta ve erdemde, kendisini yetiştirenleri geçerek, verdiği vaazlar yüzlerce insan tarafından dinlenen, büyük saygı gösterilen bir rahip olur. Fakat doğru yoldan asla sapmayacak gibi görünen bu genç rahip için şeytanın da planları vardır..."


Tür: Macera
Yönetmen: Dominik Moll
Oyuncular: Vincent Cassel, Sergi Lopez, Catherine Mouchet
Yapım: Fransa, İspanya / 2010
Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 2012
Süre: 101 dk.

IMDB          SEANSLAR


Canavarlar Sofrası 2011

"Bu herhangi bir ülke ya da şehirde, sıradan bir akşamda sıradan evli çiftlerin arasında geçebilecek bir hikaye. Her şey normal gibi görünür, evli bir çift olan J. ve M., akşam yemeğinde gene evli bir çift olan K. ve D. yi misafir edecektir. K. ve D. gelir, hediyeler verilir ve salonda sıradan bir sohbet başlar. Ama bu kadar normalliğin içinde ters giden bir şeyler olduğu bellidir. Örneğin sanata dair her türlü şey yasaklanmıştır, buna karşılık nefret dolu sözler, kibirli tavırlar, hatta polisin birisini öldürmesi normal karşılanır. Yemeğe oturulmasıyla birlikte ortamdaki gerginlik de artar. Aslında dört kişi arasında dostluktan ya da sevgiden eser yoktur. Her şeyin göstermelik gibi göründüğü bu mekanda tek önemli olan haz ve tüketim duygusudur..."


Tür: Dram
Yönetmen: Ramin Matin
Oyuncular: İbrahim Selim, Pınar Töre, Tuğrul Tülek, Gizem Erdem
Yapım: Türkiye / 2011
Süre: 85 dk.








24 Mayıs 2012 Perşembe

Flypaper 2011


Patrick Dempsey ve Ashley Judd isimlerini yanyana gördüğünde çok heyecanlanmıştım bu film için. Ayrıca konu da banka soygunu ile ilgili olunca film çok çekici duruyordu. Genelde çünkü böyle soygun filmleri hem heyecanlı olur hem de bitakım çözülmesi gereken entrikalar olur!! fakat itiraf ediyorum, hevesim kursağımda kaldı!! Ne tam banka soygunu ne de heyecan içeriyor... 

Filmi anlatacak olursam, aynı anda görünürde 2 takım hırsız tarafından banka soyulmaya çalışıyor! Patrick Dempsey tam o anda bankada bulunan saplantılı biraz akıl hastası bir müşteri!! Bütün film boyunca olayı çözmeye çalışıyor!! Çünkü hırsızlar çok başarısız ve aynı anda orada olmaları olayın altında başka birşey olduğunu hissettiriyor!! Biraz komik unsurlar içeriyor ama tam komedi de diyemem...

Sadece sonunda bir şaşırtıcı olay var ama o da filmi kurtarmaya yetmiyor. İzlerken sıkıldığımı hissettim, ancak öylesine takılabilirsiniz!! Benim için hayal kırıklığı oldu... 

IMDB http://www.imdb.com/title/tt1541160/ 




18 Mayıs 2012 Cuma

Bu Hafta Vizyona Girenler 18.05.2012

Sağ Salim 2012



"Salim hem ölümden hem de ölülerden çok korkan, saf bir Anadolu köylüsüdür. Ekmeğini taştan çıkartır, köyden kasabaya kamyonetiyle mal taşıyarak üç beş kuruşla hayatını döndürür. Fakat kabus gördüğü bir gecenin sabahında köy muhtarı kendisinden Mersin den Sivas a bir cenaze taşımasını rica eder. Başta çok isteksiz olsa da muhtarın ısrarı kıramaz ve komedi dolu yolculuk başlar."


Tür: Komedi
Yönetmen: Ersoy Güler
Oyuncular: Fulya Zenginer, Burçin Bildik, Alper Saldıran
Yapım: Türkiye / 2012
Vizyon Tarihi: 18 Mayıs 2012




Beauty and The Beast 1991 (Güzel ve Çirkin) Animasyon

"Fransa kırsalında ailesiyle birlikte yaşayan Belle hayat dolu bir kızdır. Bir gün babasının ormanda yolu şaşırması sonucunda kendilerini lanetli bir şatonun önünde, şatonun sahibi olan yaratığın insafına terk edilmiş olarak bulurlar. Yaratık, genç kızı alıkoyar ve ona çok sert davranır. Fakat aslında o sevmeyi bilmediği için lanetlenmiş bir prenstir..."


Tür: Animasyon, Aile
Yönetmen: Gary Trousdale, Kirk Wise
Seslendirenler: Paige O Hara, Robby Benson, Richard White
Yapım: ABD / 1991
Süre: 87 dk.
Vizyon Tarihi: 18 Mayıs 2012

IMDB         Seanslar






Öz Hakiki Karakol 2012

"Bir kumarhaneyi soymak için sahte bir karakol kuran Hasan ve arkadaşları, hem vatandaşın sorunlarını çözüyor hem de kasabanın asayişini sağlarken, diğer yandan da kumarhaneyi soyma planları yapıyordur. Fakat devletin karakola iki stajyer atamasıyla olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alacaktır..."


Tür: Komedi
Yönetmen: İbrahim Güler
Oyuncular: Cengiz Bozkurt, Emin Maltepe, Oktay Gürsoy
Yapım: Türkiye / 2012
Süre: 85 dk.
Vizyon Tarihi: 18 Mayıs 2012






What tWhen You're Expecting 2012 (Dikkat Bebek Var)


"Biribirinden farklı 5 çiftin yolları, eli kulağında olan ebeveynlik görevlerinin güçlükleri nedeniyle kesişir. Aslında hepsinin aynı sebeple hayatları altüst olmuştur."


Tür: Komedi
Yönetmen: Kirk Jones
Oyuncular: Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Genesis Rodriguez
Yapım: ABD / 2012
Vizyon Tarihi: 18 Mayıs 2012



IMDB         Seanslar


The Dictator 2012 (Diktatör)

"O, ülkesine demokrasinin gelmesini engellemek için her koşulla, her engelle sonuna kadar mücadele eden ve direnen bir diktatör!"


Tür: Komedi
Yönetmen: Larry Charles
Oyuncular: Sacha Baron Cohen, Ben Kingsley, Anna Faris
Yapım: ABD / 2012
Vizyon Tarihi: 18 Mayıs 2012




IMDB        Seanslar


That Summer 2010 (Yakıcı Bir Yaz)
Un êtê Brûlant 


"Çok sıcak bir yaz gecesinde, spor bir araba ağaca çarpar. Bir yıl önce... Paul ressam Frederic ile tanışır. Frederic, Angele ile yaşamaktadır. Zaman geçer, Angele, Frederic i terk eder. Frederic korkunç bir kaza geçirmiştir. Frederic kazanın aslında bir kaza olmadığını itiraf eder ve ölür. Sıcak bir yaz günü, kilisede, Paul arkadaşının naaşına bakmaktadır."


Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Philippe Garrel
Oyuncular: Monica Bellucci, Louis Garrel, Celine Sallette
Yapım: Fransa / 2010
Süre: 95 dk.
Vizyon Tarihi: 13 Nisan 2012

IMDB         Seanslar





16 Mayıs 2012 Çarşamba

This Means War 2012- Shame 2011

Dün film günü yapmaya karar verdim. Malum dizilerimi hemen tükettiğim ve biriken de baya filmim olduğu için başladım izlemeye. Önce eğlenceli çıtır çerez bir şeylerle başlamak istedim ve güzel olduğunu duyduğum This Means War'ı açtım. (Tabii ki sadece 2 film izlemedim ama buraya yazmaya değer bulduğum 2 tane)

Çok hoş eğlenceli bir film. İki yakışıklı ajanın bir kadını elde etme yarışı, adından da anlaşılacağı gibi. Yalnız Reese Witherspoon benim düşündüğüm kişiyi seçmeyince biraz canım sıkıldı aslında :). Görüntüler güzel, adamlar güzel, kadın güzel tam benim sevdiğim tarzda eğlencelik!! 

Aslında Reese Witherspoon'u nedense sevmem, ama belirtmeliyim ki bu filmde muhteşem!! O kıyafetleri, ayakkabıları, sarı saçlarıyla kesinlikle çok güzel görünüyor! Fiziği çok düzgün ve oldukça genç görünüyor...



Shame'e gelecek olursak, hakkında çok şey duyduğum bir filmdi. Gerçekten övgüyle bahsedildiğini okudum. Michael Fassbender'i zaten Inglourious Basterds'ten beri çok beğenir ve takip ederim. Yalnız filmi ilk izlemeye başladığımızda Michael Fassbender'i çıplak halde görünce nasıl bir utanç diye düşünmeye başladım tabii ki :). Film oldukça durağan, görüntüler genelde gri tonlarda, ama izlemekten kendinizi alamıyorsunuz. Oyunculuk çok iyi ve acaba ne olacak merakı da var tabii. Michael Fassbender çok etkileyici! 

İlginç olan filmin bazı kısımları porno filme benziyor. Çoğunlukla Brandon Sullivan'ın(Michael Fassbende) seks hayatını anlatıyor diyebilirim :). Adam porno izlemediği zamanlarda seks yapıyor bu konuda da ciddi sorunları var. Carey Mulligan'ın da çok az rolü var ama sesi çok güzelmiş. 

Diyeceğim o ki değişik bir film, ilginç bir tecrübe ama iki kardeşin bu ilginç tavırlarının altında yatan sorunun anlatılmasını tercih ederdim. Bir anda bitip bir sona bağlanmaması da beni biraz sinir etti.

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Vampire Diaries 3.Sezon Sonu


Vampire Diaries 3. sezon gene muhteşemdi!! Sezon sonunu az önce izledim ve büyülendim. Bu dizi her sezonu inanılmaz şekilde bitirmeyi nasıl başarıyor, inanamıyorum!! Şimdi yeni sezonu beklemek benim için işkence olacak. Eğer daha izlemediyseniz söyleyeyim yazı biraz spoiler içeriyor!!

Elena'ya olanlar, Tyler'ın başına gelen inanılır gibi değil. Şimdi Elena yeni hayatına nasıl alışacak, adapte olacak. Aslında böylesi iyi oldu en azından artık sürekli onu korumaya çalışmıcaklar, tehlikelerden kurtuldu. 
Herşeyden önce, Damon ile tanıştığını hiç tahmin etmemiştim. Keşke Damon açıklasaydı. Elena'nın deli gibi Damon'a aşık olduğunu ama itiraf edemediğini düşünüyorum, çünkü korkuyor aşkından.  Bonnie'de artık iyice tehlikeli bir cadı olmaya başladı. Kimseye çaktırmadan iyi olduğunu düşündüğü şeyleri yapıyor, ama işte kimseye söylemiyor, fikir almıyor, bu da onu tehlikeli yapıyor bence.

3. Sezon genel olarak Köken vampirlerin hepsinin ortaya çıkmasıyla çok büyüleyiciydi. En son çok güçlü bir cadı olan anneleri Esther'ın ortaya çıkması ve tüm çocuklarını öldürmeye çalışması oldukça ilgi çekiciydi. Çünkü köken vampirler ölümsüzdü. En azından öyle biliyorduk. Sonra bu sezonda yeni bir şey daha öğrendik ki, köken vampirler öldüğünde dönüştürdükleri herkeste onlarla birlikte ölüyor. Bu sefer köken vampirlerin ölmemesi için uğraş vermeye başadılar.

Ayrıca Alaric'in önce değişmesine sonra da ölmesine çok üzüldüm, sevdiğim karakterlerden birisiydi. Ama başka yeni bir diziye başladığını okumuştum bu yüzden kaçınılmazdı ölmesi maalesef!! 

Her sezonu ayrı büyüleyici bu dizinin!!

One Tree Hill 2003


Gençlik dizilerini seviyorum, sanırım yaşım ne olursa olsun da seveceğim... Belki biraz geç farketmiş olabilirim ama 2005 yılında One Tree Hill'i izlemeye başladım. Karakterler, işlenen konular o kadar hoşuma gittiki... Tahmin edersiniz deli gibi izlemeye başladım ve 2 yıllık açığı bir kaç haftada kapattım!
En çok sevdiğim Peyton'dı her zaman...

 Yalnızlıkları, aşkları, aile ilişkileri v.s çok gerçekçi ve düzgün anlatılıyordu. Belki biraz uzunca anlatımlar vardı, bazen sıkıcı olabilen. O da sanırım ilerde Lucas'ın yazar olmasıyla ilintili olarak yapılmıştı.
Özellikle 5. ve 6. Sezonlarda Lucas(Chad Michael Murray)  ve Peyton'ın(Hilarie Burton)  birbirlerine tekrar kavuşması evlenmesi, bebeklerinin olması en sevdiğim şeyler oldu...

Gene 6 sezon büyük bir keyifle izlediğim dizi, 6. Sezonda Lucas ve Peyton'ın diziden ayrılmasıyla maalesef benim için yarı yarıya bitti.  Çünkü 7. Sezona şöyle bir baktığımda karakterlerin değiştiğini, yeni yeni bir sürü insanın diziye girdiğini gördüm. Dizilerde benim için karakterlerin değişmemesi, ayrılmaması çok önemli. Çünkü değiştiğinde bişeyler bitmiş oluyor ve izleyemiyorum aynı ilgiyle. Nitekim One Tree Hill'de de aynı şey oldu.
Karakterlerde abartılar meydana geldi. Dizinin en eğlenceli karakteri olan Brooke sürekli ağlar hale geldi. Haley ve Nathan'ın aile kavramı çok abartıldı v.s... 7. Sezondan sonra açıkçası 8. Sezonun gelmesini beklemiyordum, ben ona şaşırmışken bir de baktım 9. Sezon çekilmiş. Neyseki sadece 13 bölüm ve sona erdi dizi daha fazla mirasını yemeden!!

Ama ilk 6 sezon mutlaka izlenmeli bence!!

Hilare Burton'u gerçekten çok beğeniyorum, hem oyuncu olarak hem görüntü olarak. Şimdilerde White Collar'da oynuyor. Başka bir yazı da mutlaka anlatacağım bir dizi!!



IMDB http://www.imdb.com/title/tt0368530/ 



11 Mayıs 2012 Cuma

Bu Hafta Vizyona Girenler 11.05.2012

Safe 2012 (Koruyucu) 



"Eski üst düzey bir ajana iki önemli görev verilir: önce kötü adamlar tarafından kaçırılan 12 yaşındaki Chan adlı Çinli bir kızı kurtaracak ardından Rus Mafyasını, New York polisimi ve diğer kötü adamları alt edecek oldukça güvenli bir kombinasyonu harekete geçirecektir."

Tür: Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Boaz Yakin
Oyuncular: Jason Statham, Chris Sarandon, James Hong
Yapım: ABD / 2012
Süre: 94 dk.
Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2012

IMDB         Seanslar     




İkizler Firarda 2012

"Sihirbazlık yaparak hayatını geçindiren Necmi nin ikiz kızları vardır. İkizler annelerini kaybettikten sonra babalarına çok bağlanmışlardır ve bir gün babalarından duydukları bir konuşmayı yanlış anlayarak annelerinin hayatta olduklarını zannetmeleriyle onu bulmaya, Bursa ya gitmeye karar verirler."

Tür: Aile, Komedi
Yönetmen: Yusuf Güven, Necmi Yıldırım
Oyuncular: Cengiz Küçükayvaz, Sinan Bengier, İlhan Daner
Yapım: Türkiye / 2012
Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2012





Anadolu Ateşi 2012

"Anadolu topraklarının binlerce senelik kültürel ve mitolojik tarihinden beslenerek kurgulanan Anadolu Ateşi dans gösterisinin beyazperdeye aktarılmış hali olan filmin çekimleri 2011 Ağustosunda Aspendos ta gerçekleştirildi. Yaklaşık 3000 halk dansı figürü profesyonel bir ekip tarafından 3D olarak çekildi."

Tür: Müzikal
Yönetmen: Mustafa Erdoğan
Oyuncular: Anadolu Ateşi Dans Kadrosu
Yapım: Türkiye / 2012
Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2012




Intouchables 2011 (Can Dostum)

"Çok zengin bir aristokrat olan Philippe bir yamaç paraşütü kazası sonrası felç geçirir ve boyundan aşağısı tamamen hissizleşir. Driss ise hapishaneden henüz yeni çıkmış bir işsizdir. Philippe 7 gün 24 saat boyunca bakımını üstlenmesi için Driss i evine yatılı yardımcı olarak alınca ikisinin de dünyası değişecektir. Normal şartlar altında hiçbir zaman yan yana gelmeyecek bu ikili iyisiyle kötüsüyle hayatın tadını beraber çıkarmaya başlarlar."

Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Eric Toledano, Olivier Nakache
Oyuncular: François Cluzet, Clothilde Mollet, Salimata Kamate
Yapım: Fransa / 2011
Süre: 112 dk.
Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2012

IMDB         Seanslar      





                                                              Can 2011


"Ayşe ve Cemal birbirlerini çok severek evlenmiş, maddi açıdan iyi-kötü geçinen mutlu bir çifttir. Fakat bir türlü çocukları olmaz. Normal yollardan çocuk sahibi olamayınca, Ayşe nin karşı çıkışlarına rağmen Cemal, yasa dışı bir şekilde çocuk sahibi olur. Ayşe, Can adını verdikleri bu bebeği hiçbir zaman tam olarak sahiplenemez. Diğer yandan bu tutum yüzünden Cemal ile de arası gitgide açılacaktır Cemal in bir sene boyunca çabalaması sonuç vermez, nihayetinde evi terk eder. Ayşe şimdi Can ile tek başına kalır. Bir yandan tam annelik yapamadığı ve başından da atamadığı Can vardır, diğer yanda tek düze giden hayatından gitgide sıkılmıştır. Bir gün karşısına yeniden birlikte olabileceği bir adam çıkınca, Ayşe kağıt üstünde hala evli göründüğü Cemal ile yüzleşmek için onun karşısına çıkar..."

Tür: Dram
Yönetmen: Raşit Çelikezer
Oyuncular: Selen Uçer, Serdar Orçin, Yusuf Berkan Demirbağ
Yapım: Türkiye / 2011
Süre: 105 dk.
Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2012




One For the Money 2012 (Aşk ve Para)

"New Jersey li Stephanie Plum kocasından yeni ayrılmış, işsiz, parasız ve arabasını borca kaptırmış bir kadındır. Kendi ayakları üzerinde durup, maddi durumunu düzeltmeye kararlı olan Stephanie kendisini işe alması için bir tahsilat şirketinde çalışan kuzenini ikna eder. Fakat daha ilk görevinde, lise yıllarında kısa süreli bir ilişki yaşadığı şimdiyse cinayet zanlısı olarak gösterilen Joe Morelli ile karşı karşıya gelir. İşin detaylarını öğrendikçe Morelli nin haksız yere suçlandığına inanmaya başlar, bu arada ailesi işlerine burnunu sokar, geçmişte küllenen duyguları yeniden harekete geçer. Stephanie Plum için bu yeni kariyerini idare etmek sandığı kadar kolay olmayacaktır..."

Tür: Aksiyon, Komedi
Yönetmen: Julie Anne Robinson
Oyuncular: Katherine Heigl, Daniel Sunjata, John Leguizamo devamı...
Yapım: ABD / 2011
Süre: 91 dk.
Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2012

IMDB          Seanslar