27 Nisan 2012 Cuma

Bu Hafta Vizyona Girenler 27.04.2012

La Dêlicatesse 2011 (Aşkın Renkleri) 




"Nathalie çok sevdiği kocasını talihsiz bir kaza sonucu kaybeder ve çok uzun süre hayatına karşı cinsten kimseyi almaz, kendisini işine kariyerine verir. Kimseyi sevebileceğine, onun yerine koyabileceğine inanmaz. Fakat bir gün tesadüfen tanıştığı Markus tan etkilenir. Üstelik Nathalie halen genç ve güzelken, Markus 40 lı yaşlarında göbekli ve kel bir adamdır. Ama sempatik, eğlenceli ve samimi hali Nathalie yi kendisine çeker. Çevresi Markus gibi sıradan bir adamla birlikte olmasını şaşkınlıkla karşılasa da 3 yıl sonra ilk kez yüreğinde sıcak duygular canlanacaktır."
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: David Foenkinos
Oyuncular: Audrey Tautou, François Damiens, Bruno Todeschini
Yapım: Fransa / 2011
Süre: 108 dk.
Vizyon Tarihi: 27 Nisan 2012
IMDB         Seanslar




Flypaper 2011 (Çifte Soygun)




"Tripp Kennedy kapanmasına yakın bir saatte yüklü bir miktarda para çekmek için bankaya gider. Fakat hemen ardından birbirinden habersiz iki farklı çete de aynı bankayı soymak için silahlar içeri girer. Tripp, banka görevlisi Kaitlin i korumaya çalışırken bir yandan da eli silahlı iki çete arasında ara buluculuk oynar."
Tür: Komedi, Macera
Yönetmen: Rob Minkoff
Oyuncular: Patrick Dempsey, Ashley Judd, Tim Blake Nelson
Yapım: ABD / 2011
Süre: 87 dk.
Vizyon Tarihi: 27 Nisan 2012


IMDB        Seanslar



The Cabin in The Woods 2011 (Dehşet Kapanı)

"Bir grup kolejli çocuk ormanda gizemli bir kabinde bir haftasonu geçirecektir. Ancak başlarına geleceklerden haberleri yoktur."
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: Drew Goddard
Oyuncular: Chris Hemsworth, Fran Kranz, Brian J. White
Yapım: ABD / 2010
Yapım: ABD / 2010
Süre: 105 dk.
Vizyon Tarihi: 27 Nisan 2012




IMDB       Seanslar



The Best Exotic Marigold Hotel 2011 (Hayatımın Tatili)

"İngiliz bir grup emekli arkadaş emekliliklerinde lüks ama daha ekonomik bir tatil geçirmek isterler. Reklam broşürlerinden Hindistan daki Marigold Hotel i keşfeden arkadaşlar, uzak doğuya yaptıkları bu seyahatlerinde beklediklerinden çok daha farklı deneyimlerle karşılaşacaklardır. Zira Marigold Hotel sandıkları kadar lüks değildir ama Hindistan insanlarının sıcaklığı, misafirperverliği ve bu renkli ülkenin sevecen egzotikliği Amerikalı turistlerin yepyeni duygularla tanışmasına aracı olacaktır."
Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: John Madden
Oyuncular: Judi Dench, Tom Wilkinson, Maggie Smith
Yapım: İngiltere / 2011
Süre: 124 dk.
Vizyon Tarihi: 27 Nisan 2012

IMDB       Seanslar 




Black Gold 2011 (Kara Altın)

"Hobeika Emiri Nesib ve Salmaah Sultanı Amar, Sarı Kuşak adını verdikleri ve hiç kimsenin yaşamadığı topraklar üzerinde hak iddia etmemeye karar vermişlerdir. Bir gün Amerika dan çıkagelen bir petrolcü yörede büyük değer taşıyan petrol rezervleri olduğunu söyler. Bahsedilen rezervler yıllar önce barış anlaşması imzalanan Sarı Kuşak topraklarındadır."
Tür: Drama, Macera
Yönetmen: Jean-Jacques Annaud
Oyuncular: Tahar Rahim, Mark Strong, Antonio Banderas
Yapım: Katar, Fransa / 2011
Süre: 129 dk.

IMDB        Seanslar


The Raven 2012 (Kuzgun)

"Amerikan edebiyatının unutulmaz isimlerinden olan Edgar Allan Poe, bir seri katilin peşinde polis ve özel dedektiflerle iş birliğine girer. Zira bu seri katilin işlediği cinayetler Poe hikayelerinin de izinden gitmektedir. Baltimor kasabasından gelen genç dedektif Fields ve yazar Poe bu sıra dışı katilin peşine düşerler ve kıyasıya bir kedi-fare oyunu başlar. Öte yandan yazarın sevgilisi Emily Hamilton katilin birincil hedefi haline geldiğinde işler iyice kızışacaktır..."
Tür: Gerilim, Polisiye
Yönetmen: James McTeigue
Oyuncular: John Cusack, Alice Eve, Luke Evans
Yapım: İspanya, Macaristan, ABD / 2012
Süre: 111 dk..
Vizyon Tarihi: 27 Nisan 2012


IMDB        Seanslar



Babycall 2011 (Ölümün Sesi)

"Bekar bir anne olan Anna 8 yaşındaki oğlu ile Oslo kentinin dışında büyük bir apartmana taşınır. Kocasından şiddet gördüğü için de adresini gizler. Fakat Anna hala onun peşinde olduğunu düşünerek gergindir ayrıca sosyal hizmetlerden gelen uzmanlar da sürekli kendisini takip etmektedir. Yalnız uyumaktan korkan oğlunu rahatlamak için eve telsiz alan Anna, bu arada alışveriş yaptığı dükkan sahibi Helger ın da dikkatinden kaçmaz. Ama Anna, Helger a karşı her zaman soğuktur. Telsizi eve kurar, başta her şey normal gibi görünse de daha sonra telsizden oğlunun sesinden başka sesler de gelmeye başlar..."
Tür: Gerilim
Yönetmen: Pal Sletaune
Oyuncular: Noomi Rapace, Kristoffer Joner, Stig R. Amdam
Yapım: Norveç / 2012
Süre: 96 dk.
Vizyon Tarihi: 27 Nisan 2012

IMDB        Seanslar


Pazarları Hiç Sevmem 2012

"Babası hastanede yatan Oğuz un yıllardır içten içe sevdiği Ayşe başkasıyla evlenir. Deniz ise işsiz, terk edilmiş ve hayattan umduğunu bulamadığı için mutsuz bir kadındır. Oğuz ve Deniz tesadüfen tanışırlar ve birbirlerine iyi gelirler."
Tür: Dram
Yönetmen: Rezzan Tanyeli
Oyuncular: Melisa Sözen, Edhem Dirvana, Umut Kurt, Ezgi Mola, Hasibe Eren, Ayşen Gruda,
Yapım: Türkiye / 2012
Vizyon Tarihi: 27 Nisan 2012










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder