20 Nisan 2012 Cuma

Bu Hafta Vizyona Girenler...

The Pirates! Band Of Misfits 2012 (Korsanlar)- Animasyon



"Kaptan Korsan, Yılın Korsanı ödülünü almak için rakipleri Kara Bellamy ve Pala Bıyık Liz i alt etmek zorundadır. Onları Kanlı Adalar dan Viktorya İngilteresine uzanan zorlu bir yolculuk beklemektedir."
Tür: Aile, Animasyon
Yönetmen: Peter Lord
Oyuncular: Hugh Grant, Salma Hayek, Russell Tovey
Yapım: ABD / 2012
Süre: 89 dk.
Vizyon Tarihi: 20 Nisan 2012



IMDB                    Seanslar





Battleship 2012



"Bir dönemin favori savaş oyunu olan Amiral Battı nın hikayesinden uyarlanan filmde Teğmen Alex Hopper Amerikan ordusuna bağlı John Paul Jones savaş üssünde görevli bir subaydır. Hopper ın ağabeyi Stone ise USS Sampson üssünün komutanıdır. Alex Hopper orduda görevli fizyoterapist Sam ile nişanlıdır ve Sam in babası da iki erkek kardeşin kumandanı olan Amiral Shane dir. Bu ekip dünyayı tehdit eden süper güçlere karşı 3 koldan, denizden, karadan ve havadan büyük bir hayatta kalma mücadelesi verecektir."
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu
Yönetmen: Peter Berg
Oyuncular: Taylor Kitsch, Liam Neeson, Alexander Skarsgard
Yapım: ABD / 2012
Süre: 130 dk.
Vizyon Tarihi: 20 Nisan 2012




IMDB                    Seanslar










 I Spit on Your Grave 2010 (Mezarına Tüküreceğim)



"Genç bir kadın yazarın sakin ve sessiz nehir kenarındaki evine huzur içinde çalışmasına devam etme ve kitabını yazma amacıyla gitmesi ile start almakta ve buradan itibaren her şey yolunda iken bir anda, tüm gerçekliği içinde barındıran şiddeti ile perdeye yansıyan kareler, huzuru bulmak için gelen genç kadının vahşet ve insanlık dışı muamele ile karşılaşmasını ve sürüp giden eziyetler ve kadının sonradan hepsinin izini bulup tek tek intikam almasını konu edinmekte..."
Tür: Dram, Gerilim
Yönetmen: Steven R. Monroe
Oyuncular: Chad Lindberg, Sarah Butler, Saxon Sharbino, Mollie Milligan, Tracey Walter, Jeff Branson
Yapım: ABD / 2010
Süre: 107 dk.
Vizyon Tarihi: 20 Nisan 2012

IMDB                    Seanslar



 The Outback 2012 (Sevimli Kahraman)- Animasyon
"Albino türündeki koala Johnny aslında ender rastlanan bir tür ama çevresindekiler farklı olduğu için onu hep dışlamış, hatta karnaval zamanında bile ucube gösteriler yaptırmışlardır. Fakat bir gün yolu yetenek avcısı bir Tazmanya Şeytanı olan Hamish ve elinden kamerasını düşürmeyen Higgens ile kesişince Johnny gerçek bir kahraman olmak için kendisini yollara vuruyor. Outback kasabasındakiler onu sırf farklı renkte olduğu için dışlarken, birden kasabanın kurtarıcısı olan Johnny yi kötü timsah Boga karşı destekliyorlar... Gerçek bir kahraman olmak için Johnny nin önünde artık hiçbir engel kalmayacaktır."
Tür: Animasyon
Yönetmen: Lee Kyeong-ho
Yapım: Güney Kore / 2012
S 95 dk.
Vion Tarihi: 20 Nisan 2012

 The Awakening 2011 (Öbür Dünyadan)

"İngiltere, 1921. I. Dünya Savaşı nın yaşattığı acılar ve kayıplarla oldukça çok yara almış bir ülke. Travmatik acıların ortasında herkes doğaüstü güçlere inanma eğilimindeyken, Florence Cathcart adında sahtekarlıkları, asparagasları çözme ve hayaletleri yakalama konusunda uzman bir kadın, bir şikayet üzerine taşrada yatılı bir okula gelir. Kendisine iletilen bilgilere göre okulda birden çok hayalet gezmekte, öğrencilere ve hademelere görünmektedir. Florence başta bunun rastladığı diğer vak alar gibi bir oyunu olduğuna ve kendi yöntemleriylşe gerçeği ortaya çıkartacağına inanır. Fakat bildiği ve inandığı her şey, görünmeyen varlıkların kendilerini hissettirmesiyle alt üst olacaktır..."
Tür: Gerilim
Yönetmen: Nick Murphy
Oyuncular: Rebecca Hall, Dominic West, Imelda Staunton
Yapım: İngiltere / 2011
Süre: 106 dk.


IMDB                            Seanslar



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder